Негода додала українцям проблем. Так, перед новорічними святами сотні міст і селищ в Україні залишилися в повній темряві. Рятувальники повідомляють, що вранці, 26 грудня в Україні без електропостачання залишилися 357 населених пунктів.
Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-служби ДСНС України.

Без світла, скріншот: YouTube
Без світла, скріншот: YouTube

"Станом на 7 ранку 26 грудня внаслідок ускладнення погодних умов (сніг, пориви вітру) внаслідок спрацювання системи захисту ліній електропередач знеструмлено 357 населених пунктів у п'яти областях, а саме: Полтавська - 281, Сумська - 46, Донецька - 15, Дніпропетровська - 13 та Чернівецька - 2", - зазначається в повідомленні рятувальників.

Снігоприбиральний транспорт, фото: Facebook
Снігоприбиральний транспорт, фото: Facebook

Крім цього підкреслюється, що до відновлення електропостачання залучено бригади обленерго.
Також варто нагадати нашим читачам, що народний синоптик Наталка Діденко обіцяла українцям різке погіршення погоди на Різдво. Так, у зв'язку з приходом в Україну Північного циклону, Різдво західного обряду буде в країні з атмосферними фронтами, дощами, снігом, ожеледицею, налипанням мокрого снігу, сильним вітром і з весняним теплом.

"Найближчої ночі дощі пройдуть практично всюди, окрім східних областей, Дніпра з районами і Запоріжжя. Переходитиме дощ у сніг хіба що в Карпатах і на Сумщині", - написала синоптик.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще