ПриватБанк звинуватили в чергові махінації - клієнт фінустанови поскаржився, що у нього просто нахабно украли гроші.

Українець розказав, що шахраї у змові з ПриватБанком стягнули з його карткового рахунку кошти в розмірі 6331,00 грн. Свій негативний відгук про обслуговування в ПриватБанку він залишив на порталі Мінфін.

Клієнт ПриватБанку розповів, що дружина перерахувала йому на його картку гроші у розмірі 4500 грн. Перевіряючи надходження коштів в Приват24 він побачив, що ці кошти десь зникли, але з’явився допис, що він винен банку за якимсь вигаданим кредитом суму 1801,81 грн.

Постраждалий зазначив, що насправді в нього вже три роки немає ніяких кредитних відносин з ПриватБанком, він користується лише дебетною карткою.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Тому він заблокував свою картку до вияснення. І яке ж було здивування чоловіка, коли відразу після блокування, йому повідомили в ПриватБанку про іншу активовану картку, по якій визначено заборгованість по, нібито, кредиту.

Чоловік заблокував і цю карту і повідомив у чаті Приват24 спеціалістів Приватбанку про вчинення незаконних дій щодо нього - списання за незаконним кредитом.

Далі було ще цікавіше:

За словами чоловіка, йому не надходили ніякі повідомлення про покупки на суму 6331,00 грн, а тим більше про надання кредиту на цю суму.

"За моїм зверненням в чаті онлайн Приват24 мене повідомили, що хтось 28 листопада 2020р здійснив авторизацію на суму 6331,00 грн. Чому цю авторизацію банк провів минулим часом та за рахунок фіктивного кредиту — ніхто пояснити не міг, сказали, що їм прикро що так сталось".

Користувачі, які прокоментували скаргу клієнта ПриватБанку, припустили, що таким чином банк "відмиває" гроші через карти своїх клієнтів.

Повний текст скарги клієнта ПриватБанку:

Нагадаємо, поки ви спите, ваші картки ПриватБанку грабують: українців попередили про нове шахрайство

Як повідомляв портал Знай.ua, ПриватБанк відібрав в українки пенсію за неіснуючий борг

Також Знай.ua писав, ПриватБанк відмовляється обслуговувати рахунки українців