Епатажна Анастасія Покрищук при всьому параді відзначила своє 32 день народження.

Героїня четвертого сезону реаліті "Від пацанки до панянки" Анастасія Покрищук відома завдяки своїй яскравій і епатажній зовнішності. Вже на проєкті у неї були збільшені губи та вилиці. З того часу вона встигла збільшити ще й груди та зробити ліпосакцію підборіддя та вставити імпланти у вилиці.

Зараз за метаморфозами популярної блогерки, відомої в мережі під ніком Just Queen, стежить понад 200 тисяч користувачів Instagram. А Покрищук не втомлюється шокувати їх новими витівками.

У суботу, 26 року епатажна блогерка сама себе привітала з днем народження.

Напередодні, на саме католицьке Різдво 25 грудня Анастасія влаштувала собі святкову фотосесію. А фотографом була відомий фешн-фотограф Ольга Цирекідзе.

Популярні новини зараз
Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Покрищук дуже сподобались знімки й вона пообіцяла їх оприлюднити з самого ранку у свій день народження. Обіцяла - зробила.

На своїй сторінці в Instagram Анастасія розмістила кадр зі вчорашньої фотосесії. На фото Покрищук постала справжньою жінкою-вамп. Леопардова блузка, повністю розстебнута, ледь прикриває пишні груди Анастаії, а довга вузька чорна спідниця, всіяна блискітками, підкреслила її тонку талію та красиві стегна.

Фото Покрищук підписала досить "скромно" та у своєму стилі. Вона сама себе привітала з днем народження. Не забула подякувати фотографу Цирекідзе та візажисту Краснянській.

"З Днем народження мене! І мою єдину і неповторну фотографа @helgatsyrekidze ти найкраща із найкращих. Ахренітєльний макіяж і зачіска @krasnyanskaya_mua Я тепер з тобою назавжди", - написала Настя.

Нагадаємо, Перероблена "пацанка" Покрищук оголила груди, позуючи Ользі Цирекідзе

Як повідомляв портал Знай.ua, перероблена "пацанка" Покрищук готується до Різдва

Також Знай.ua писав, Покрищук дала пораду незадоволеним своєю роботою