Житель південно-східного штату Кентуккі, Сполучені Штати Америки, неусвідомлено став володарем ефективного лайфхака про швидке прибирання снігу біля будинку.

Американець потрапив на відео, коли вирішив скористатися вогнеметом, відмовившись розгрібати замети лопатою. Чітко видно, як багато снігу випало в США за останні кілька днів. Відомо, що в Різдво тисячі будинків залишилися без світла через погодні явища.

Снігопади паралізували дороги в деяких штатах, а уряд попередив про надзвичайну ситуацію в 14 штатах, населення яких перевищує 60 мільйонів чоловік. У Пенсільванії і Нью-Йорку очікує до 60 сантиметрів снігу. Тому влада закликає по можливості залишатися вдома і не сідати за кермо.

Багато шкіл продовжували навчання на дистанційній основі, тоді як деякі навчальні заклади все ж дали дітям можливість відпочити. Також було призупинено залізничне і автобусне сполучення на півночі штату Нью-Джерсі, але подібна ситуація ніяк не повинна потягнути на вакцинацію проти COVID-19, яка почалася в США в понеділок, за заявою американського уряду.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, свята будуть при свічках? Сотні українських міст залишилися без світла, рятувальники пробиваються крізь сніг і вітер

Як повідомляв "Знай.ua", літак з сотнями пасажирів збився зі шляху, на злітній смузі паніка: людей вже вивезли

Знай.ua писав, Київська ялинка обскакала в "конкурсі краси" десятки європейських суперниць - "Одна з кращих"