З українського міста Рівне прийшли вельми тривожні новини, які змусять батьків дітей шкільного віку задуматися. Так, дівчатка, швидше за все, старших класів, робили затяжки з електронної сигарети "айкос", поки вчителька розповідала про фонтан Стравінського в Парижі.

Про це стало відомо завдяки повідомленням в мережі Twitter, яке стали активно репостити.

На знятих кадрах видно, як дві дівчинки-підлітка лежать на парті, і час від часу пускають клуби диму.

"У Рівному дві старшокласниці однієї з середніх шкіл курили просто під час уроку "Мистецтво". Вони робили затяжки, поки вчителька розповідала класу про фонтан Стравінського в Парижі", – йдеться в описі до відео в мережі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Відео вельми суперечне, на ньому відображено відразу кілька порушень закону і моральних принципів.

Варто також нагадати нашим читачам, що є і хороші новини з міста Рівне. Дев'ятирічна дівчинка в Рівному до 4 ранку змушена була сидіти просто на вулиці. У той час її мати зникла, а вітчим не хотів впускати дитину додому, аргументуючи тим, що вона йому ніхто.

На щастя, школярку просто неба в темряві помітив перехожий, який повертався з нічної зміни на роботі. Чоловік викликав поліцію до голодної і замерзлої дівчинки.

Раніше повідомляли, під Львовом зникла юна красуня, два тижні жодної звісточки: не дійшла до школи.

Як повідомляв Знай.uа, школярка звинуватила вчителя в грубому поводженні, той розповів свою версію.

Знай.uа писав, осатанілий вчитель накинувся на дівчинку під час уроку, клас очманів.