У Москві, Російська Федерація поліція виявила таємну кімнату з відвідувачами, в якій продовжувалася вечірка у закладі масового харчування у нічний час. Щоб увійти до приміщення, довелося застосувати кувалду.

Про це повідомляє російське видання Lifeshot на своєму телеграм-каналі.

У барі Mendeleev вирішили схитрувати і спробувати сховатися навіть на випадок поліцейського рейду. Вони не стали закривати головні двері від поліцейських, а просто розмістили всіх відвідувачів в "таємних кімнатах". Саме там продовжували тусуватися і після 23-ї години, коли заклади у столиці країни-агресора вже мають бути закритими.

Фото Telegram Lifeshot
Фото Telegram Lifeshot

Коли до бару дісталися співробітники поліції з нічним рейдом, в основному залі було темно і безлюдно. Саме так хотіли обдурити правоохоронців горе-ресторатори. Але у копів була наводка, що всередині точно є відвідувачі. Тоді поліцейські розкрили кувалдою одну з дверей. А там вечірка була в розпалі - 70 осіб в невеликому приміщенні випивали, курили сигарети і кальян.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Тепер бару загрожує штраф до мільйона рублів (близько 380 тисяч гривень) і тимчасове припинення діяльності.

Тим не менш, варто зауважити, що за оцінками міжнародних правозахисних організацій, російські правоохоронні органи і поліція зокрема є провідника авторитарного режиму і помічені у чисельних порушеннях прав людини, у тому числі у тортурах і вбивствах.

Нагадаємо, Порушників під час карантину штрафуватимуть від 3400 до 8500 грн: кому доведеться вивернути кишені.

Як повідомляв портал Знай.ua, Легендарні БЕZ ОБМЕЖЕНЬ влаштували львів'янам "секретний концерт" — карантин не перешкода

Також Знай.ua писав, Ніяких корпоративів та бенкетів: Миколай покарав українців новими нещадними правилами