Такий персонаж, як Фірузе, прийшла в серіал “Величне століття"починаючи з третього сезону. Красива брюнетка швидко завоювала серця телеглядачів, а пізніше — і самого Сулеймана. Як виявилося потім, марно. Давайте згадаємо, чому Султан звернув увагу на Фірузе і зробив її своєю фавориткою.

Спочатку Сулейман помітив, що у неї добре і благородне серце (О, як же він помилявся, якщо дивитися серіал далі — але без спойлерів) — Фірузе врятувала сестру падишаха Хатідже-султан. Коли та відчула себе погано, Фірузе опинилася поруч і допомогла правительки. Так Фірузе вдалося потрапити в поле зору Сулеймана.

Потім Сулейман повинен був їхати у військовий похід. Тому було організовано свято, де танцювали наложниці, в тому числі і наша героїня. Фірузе вибрала червону сукню, потім озброїлася ножицями і створила незвичайний і привабливий наряд. Саме цей наряд, в поєднанні з танцем і змусив серце Сулеймана спалахнути — Фірузе отримала фіолетову хустку.

Можливо, якби на той момент між султаном і Хюррем не було невеликих розбіжностей, то події розвивалися б зовсім по-іншому. А так саме наряд, танець і зовнішність Фірузе привернули увагу повелителя.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадавши, зірка "Величного століття " Мер'єм Узерлі повернулася до ролі Хюррем, фанати застигли в очікуванні.

Як повідомляв Знай. ua, відчайдушний вчинок Хюррем вразив султана Сулеймана до глибин душі, любов була занадто сильною.

Також Знай. ua писав, Турецька Роксолана, як Хюррем захопила султана Сулеймана і його рідню в полон.