У мережі обурення українців викликав запис, на якому можна побачити, як з багажника автівки посеред дороги висаджується дівчинка молодшого або середнього шкільного віку.

Відео, яке є записом автомобільного регістратора, поділився український новинний телеграм-канал "Perepichka News".

У кадрі можна побачити, як водій авто з відеорегістратором робить лівий поворот. Але оскільки одна з автівок попереду зупиняється, зупиняється і автор ролика, який зупинившись посеред перехрестя, робить з себе посміховисько і накликає на себе гнів інших водіїв. Прагнучи вимістити на комусь злість за свою помилку, яка створила незручності для інших, чоловік голосно матюкається та тисне на клаксон.

Раптом причина зупинки стає зрозумілою — висадка пасажирів. З салону виходить жінка, а з багажника — дівчинка.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Тепер месенджер "Телеграм" підтримує коментарі, чим захотіли скористуватися обурені українці. "Відразу треба позбавляти прав - і водійських, і батьківських", — йде мова у типовому відгуку

Скріншот Telegram
Скріншот Telegram

Треба зазначити, що перевозка людей у багажнику - ідея й справді дуже погана. Пасажир у багажному відділенні авто не захищений на випадок дорожньо-транспортної пригоди, що може призвести до серйозних травм і навіть загибелі.

Нагадаємо, "Голий" киянин накинувся на водія тролейбуса з палицею і матюками: "Ти що, ї**нутий?".

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Києві кур'єри служби доставки виїхали на зустрічку і побили водія- " Божевільний Макс, воїн дороги"

Також «Знай.иа " писав, що У Києві маршрутник грубо виштовхав пенсіонера за борт, мало не дійшло до мордобою: "бабці своїй розкажеш"