У народі побутує приказка, що 1 січня – це міф, і його не існує. І дійсно, після тривалого застілля, люди дуже довго сплять, а потім весь день страждають від похмілля. Насправді, цілком можна пити і при цьому не страждати від похмілля на ранок. Головне-дотримуватися деяких правил.

1. Алкоголь не повинен бути на першому місці. Святкування Нового року-це не тільки привід вжити спиртні напої, а й поспілкуватися з друзями, батьками, близькими людьми. Тому не потрібно навантажувати себе великими дозами спиртного і пити хоча б з мінімальними проміжками.

2. Не потрібно пити на порожній шлунок. Якщо вам належить застілля, краще щільно поснідати і добре пообідати. Зрозуміло, не забувайте про закуску і під час застілля.

3. Вода допоможе уникнути похмілля. Під час застілля, рекомендується вживати мінеральну воду. Вона не дозволить швидко зрости дозі алкоголю в крові і наситить ваш організм мінералами, які вимиваються з алкоголем.

4. Не вживайте пиво після міцних напоїв. І ні, не тому що це" зниження градуса", вчені вже довели, що" зниження " ніяк не впливає на похмілля. Причини інші. По-перше, пиво після міцного спиртного п'ють, як правило, швидше і у великих дозах, що підвищує концентрацію алкоголю. По-друге, в пиві містяться барвники та консерванти, які посилять ефект похмілля.

Нагадаємо, раніше доктор Євген Комаровський розповів, як правильно поїти дітей фруктовим соком і з якого віку можна починати вводити його в раціон.

Також Знай.uа повідомляв: Правильне харчування в офісі: як "білим комірцям" не зіпсувати собі здоров'я і життя.



Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Пенсія за інвалідністю: скільки в 2024 році отримуватимуть українці з 3 групою
Показати ще