Спікер українського парламенту Дмитро Разумков заявив, що наступний 2021 рік буде непростим для українців. До слова, про це Разумков почав говорити, відповідаючи на питання про те, коли в Україні закінчиться "епоха бідності".

Про це стало відомо завдяки ефіру програми "Україна з Тиграном Мартиросяном" на одному з українському телеканалі.

Дмитро Разумков, фото: korrespondent.net
Дмитро Разумков, фото: korrespondent.net

Голова Верховної Ради України уточнив, що це точно не відбудеться завтра або післязавтра.

"Незважаючи на бюджет, ми розуміємо, що наступний рік буде непростим. Якщо дивитися на показники, закладені в документі, в тому числі мінімальна зарплата, інфляція і т.д., вони краще, ніж цього року. Тепер важливо виконати ті завдання, які там відображені", - зазначив Дмитро Разумков.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

За словами спікера, ситуацію в країні погіршила епідемія коронавірусу, яка вплинула не тільки на українську, а й на світову економіку.

карантин в Україні, фото unian
карантин в Україні, фото unian

"держава повинна докладати зусиль, щоб утримати ситуацію в економічному плані і допомогти людям пройти цей непростий етап", - додав Разумков.

Варто також нагадати нашим читачам, що довгоочікувана "Година запитань до уряду" на тему введення карантину та вакцинації населення України від COVID-19, передбачена в сьогоднішньому пленарному Верховної Ради, почалася з майже годинною затримкою.

Виступ затримав перерву, оголошену главою парламенту на вимогу двох фракцій. З поверненням до сесійної зали Дмитро Разумков повідомив про підозру у факті "кнопкодавства" та нові шляхи боротьби з цим явищем.

Раніше повідомляли, Україна "вибухнула" протестами проти міністра Шкарлета.

Як повідомляв Знай.uа, Разумков "притиснув" голову Комітету: Парламент накрив шквал критики-е-декларації і вакцинація " на гальмах".

Знай.uа писав, журналісти звернулися до Зеленського через скандальний закон" про медіа": порушує базові свободи.