На сторінці Національного банку України в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про вплив COVID-19 на продуктивність, процвітання в постпандемічній економіці та відновлення миру після 2020 року.
Передбачається, що пандемія зменшить загальну факторну продуктивність (у Великобританії) в приватному секторі до 5% в 4 кварталі 2020 року. Очікується значне зниження прохідності "в межах фірми", головною причиною виступає збільшення проміжних витрат через заходи щодо стримування коронавірусу.
Атіш Рекс Гош-історик МВФ, який впевнений, що розробка щонайменше трьох вакцин проти COVID-19 протягом декількох місяців є дивом великого тріумфу медичної науки, техніки та глобалізації. Тому 2020 рік дає нам привід для надії, адже рятівні уколи обіцяють високий ступінь ефективності. "Співпраця, взаємообмін думками, мобілізація сил - чи це не той позитив, про який забувають?", - йдеться в публікації.

Що стосується цін на житло і демографічні зрушення, то за останнє десятиліття була змінена світова демографічна структура через старіння населення і збільшення числа домогосподарств з однією людиною. Але вплив подібних змін досі недостатньо зрозумілий.

Нагадаємо, НБУ "кинув" українцям рятувальне коло: допоможе при локдауні в січні 2021 року

Як повідомляв "Знай.ua", українці власноруч переводять аферистам гроші: НБУ попереджає про нову схему шахрайства

Знай.ua писав, в Україні до кінця року зростуть ціни на продукти: що подорожчає найбільше. Як повідомляється, споживчі ціни в листопаді зросли на 1,3% в порівнянні з жовтнем і на 3,8% — в річному вимірі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще