На 89 - му році життя зупинилося серце відомої української журналістки Катерини Зеленської. Сумну новину повідомив політичний діяч Олесь Шевченко на своїй сторінці в Facebook.

Катерина Зеленська запам'яталася як талановита і чесна журналістка. Вона брала активну участь у діяльності Українського культорологічного клубу.

За словами онучки померлої, Надії Набоки, прощання і відспівування відбудеться 30 грудня о 14:00 в крематорії на Байковому кладовищі. У цей день журналістці виповнилося б 89 років.

Катерина Зеленська виростила знаменитого сина-Сергія Набоку. Він також був журналістом, дисидентом, правозахисником, заснував перші незалежні українські ЗМІ. Журналіст помер у 2003 році від серцевого нападу — йому було 47 років. Олесь Шевченко написав, що Катерина Зеленська пішла від нас, щоб вже бути зі своїм сином.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Нагадаємо, пішла з життя зірка фільму" Весна на Зарічній вулиці", назавжди в серцях.

Як повідомляв Знай.ua , зірка шоу "Голос" помер у спробі захиститися від ковіда.

Також Знай.ua писав, що пішов з життя єдиний у світі пілот, який подолав швидкість звуку.