Овен

Разом з Новим роком у ваше життя прийдуть нові захоплення-творчі, пізнавальні та романтичні. Період з 28 грудня по 3 січня запам'ятається запаморочливою кількістю радісних подій. Астрологи застерігають вас від непередбачених витрат - буде спокуса пустити на вітер всю зарплату. Ось цього робити не треба, гроші вам ще знадобляться.

Телець

На цьому тижні Тельцям буде корисно переглянути свої звички і почати поступовий перехід від шкідливих до корисних. Будуть до речі планові консультації лікарів, особливо корисно буде відвідати стоматолога і дієтолога. Також, в період з 28 грудня по 3 січня вашу увагу і любов буде потрібно родичам, особливо літнім: не ігноруйте їх.

Близнюки

Ви поводилися добре весь рік, тому Дід Мороз приготував для вас новорічне диво. Ви відзначите, що багато хто з ваших проблем вирішаться самі собою, а мрії почнуть збуватися. На цьому тижні Вам стане легше дихати. Особливу увагу приділяйте здоров'ю, рекомендації уникати скупчень людей і мити руки вже всім набридли, але тим більше вони актуальні для вас. Знайомство в Інтернеті в цей період може мати інтригуюче продовження.

Рак

На цьому тижні представників знака Рак підстерігає Купідон, і хоч не з першої спроби, але точно потрапить в ціль. Щосили намагаєтеся не закохатися в симпатичного колегу або друга по листуванню? Розслабтеся, це вже сталося. Пливіть за течією і дозвольте подіям розвиватися природним чином. Сімейних раків чекає важлива і приємна звістка. Самотніх-захоплююча подорож.

Лев

Леви, на цьому тижні може щось трапитися таке, що ви прокинетеся знаменитими. Ваше відкриття, творчі праці або хоробрий вчинок зустрінуть визнання якщо не у всій округи, то хоча б у найближчого оточення, так що ви будете горді собою. Приплив сил змусить вас захотіти згорнути гори. Але астрологи радять не перенапружуватися, щоб не вигоріти.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Діва

Цей період відмінно підходить для того, щоб завершити старі справи, роздати борги, помиритися з тими, кого образили і з легким серцем почати нове життя в новому році. У сім'ї можливі конфлікти, пов'язані в основному зі святковою суєтою. Все на взводі, тому на ваші плечі ляже дипломатична місія — зробити так, щоб вбрання ялинки не переросло в скандал. В цілому, це сприятливий тиждень для творчого і професійного розвитку.

Терези

У період з 28 грудня по 3 січня будьте чесними і сміливими. Говоріть людям в обличчя, що про них думаєте (тільки без образ, будь ласка). Якщо вам незручно-заявіть про це, якщо симпатизуєте комусь-зізнайтеся, якщо давно пора припинити відносини, які себе вичерпали — припиняйте. На цьому тижні більше керуйтеся інтуїцією і менше слухайте навчання інших людей.

Скорпіон

В цей час в колі вашого спілкування активізуються заздрісники. Астрологи радять вам берегтися "лихого ока", поки почекайте з викладанням своїх успіхів і красивих святкувань в соцмережі. За "лайками" можуть ховатися недобрі побажання, які, на жаль, з волі зірок можуть мати силу. Але в цей період значною силою наділені ви самі, і ваша сила — слово. Добрі слова підтримки і розуміння можуть зцілити стражденних поруч з вами.

Стрілець

Зірки настійно рекомендують вам підвести підсумки року і почати роботу над помилками в новому 2021-му.цілком можливо, що десь ви були різання з ближніми, а десь занадто марнотратні в засобах. Подумайте, де оступилися і побудуйте новий, правильний маршрут. Не забувайте хвалити себе, нехай навіть за дрібниці. Також астрологи радять приділити в цей період якомога більше уваги красі тіла.

Козоріг

Цікавий, насичений подіями тиждень. Хороший період для публічних виступів, зборів, брифінгів, для конструктивного обміну думками. Ті питання, які вам не вдавалося вирішити протягом тривалого часу, незважаючи на інтенсивне обдумування, раптово отримають задовільні відповіді, так як вони вже мають іншу перспективу, ніж раніше.

Водолій

Питання статусу, кар'єри, професійного зростання, вирішуються у вигідну і корисну для вас сторону. Вимагають прояснення питання призначення в житті, вибору мети, напрямки діяльності. Якщо у вас є те, що може негативно вплинути на Вашу кар'єру, це обов'язково проясниться. Якщо приховувати нічого, намагайтеся опинитися в ці дні в центрі уваги, продемонструйте людям свою схильність до співпраці і зацікавленість. Не чекайте, щоб оточуючі звернули на вас увагу: користуйтеся будь-яким зручним випадком, щоб попастися їм на очі і вам пощастить.

Риби

Зі спільної роботи над яким-небудь проектом або в громадській організації може вирости взаємне почуття, чому сприяють загальні ідеї, загальні устремління. У цей період ви стаєте душею спільноти, від вас, багато в чому залежить мир і гармонія в колективі. Можливий невеликий дохід через друзів або через спільну роботу.

Настане якесь закінчення старого циклу і початок нового і це буде пов'язано саме з вашими інтересами. Період сприятливий для таємної діяльності. Будуть задоволені ваші прохання про підвищення або про інші послуги у тих, хто володіє впливом.