Найпопулярніший український лікар-педіатр і блогер доктор Євген Комаровський записав відео, присвячене новій мутації коронавірусу Covid-19.

Не так давно з Великобританії прийшли тривожні новини, нібито у Ковіда з'явився новий штам, який на 70% небезпечніше і заразніше "оригінальної версії" корони. Тепер Україна переполошилася.

Комаровський відзначив істеричні настрої, які останнім часом охоплюють наше суспільство. На думку лікаря, комусь" нагорі " вигідно, щоб ми залишалися в паніці. Адже донедавна новини про Ковида були тільки позитивними-кількість хворих почала знижуватися, кількість хворих не підвищується, з'явилися вакцини, загальний фон напруги спав.
"Але явно хтось нагорі не хоче, щоб ми заспокоїлися", - зауважив Комаровський.

“Виникла мутація вірусу. Це що, перша мутація? Та їх вже було сотні. Коли створюється будь-яка вакцина, вона не створюється проти якогось унікального фрагмента. Коли ми плануємо вакцинацію, то суть препарату-вироблення антитіл проти стабільної ділянки геному вірусу", - заявив лікар.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Комаровський зазначив, що мутація ніяк не вплине на небезпеку вірусу для людини. Він також засумнівався, що" страшна цифра", мовляв, вірус на 70% більш заразний, є правдою. Адже за такий короткий час і на такій малій кількості людей не можна було визначити це точно. Більш детально - в блозі доктора.

Нагадавши, Комаровський заговорив про сперматозоїди: "Треба тренувати орган".

Як повідомляв " Знай.ua", Комаровський заговорив про нову мутацію вірусу: "В істеричному стані"

Знай.ua писав, Доктор Комаровський пояснив батькам, коли не можна гуляти з дітьми на вулиці: "Свіже повітря сприяє"