Прессекретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков заявив, що слова президента України Володимира Зеленського про роль СРСР у розв'язанні Другої світової війни зробили боляче Володимиру Путіну.

Про це представник президента РФ розповів у ефірі російського федерального телеканалу "Росія 1".

"Це, напевно, сильно різонуло не тільки слух, а й серце не тільки Путіна, а й величезної кількості наших ветеранів, та й взагалі - всіх, хто живе на території колишнього Радянського Союзу, чиї предки брали участь у цій війні", — сказав прессекретар Путіна, додавши, що таких людей багато і в Україні.

Дмитро Пєсков, фото: Kremlin.ru
Дмитро Пєсков, фото: Kremlin.ru

Також кремлівський чиновник зауважив, що особливо болючими слова Зеленського були у 2020 році, коли весь світ і Росія зокрема відзначають 75-річчя перемоги над нацистською Німеччиною і закінчення Другої світової війни

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У січні Зеленський під час візиту до Польщі заявив, що СРСР відповідальний за розв'язання Другої світової війни, як і гітлерівська Німеччина. За його словами, Польща першою відчула змову тоталітарних режимів, що призвело до початку повномасштабного конфлікту, який забрав десятки мільйони життів.

Нагадаємо, Путін нахамив Зеленському через Донбас: ЗСУ варто бути напоготові.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Запоріжжі урочисто відкрили новий міст через старий Дніпро за участю президента України Володимира Зеленського, який приїхав до міста з робочим візитом.