Руському міру" не бувати навіть в Російській Федерації. На радість українців, і до чималого морального шоку Володимира Володимировича Путина, в Мережу потрапило резонансне відео.

На ньому журналіст намагається взяти інтерв'ю у групки підлітків-двох дівчаток і хлопця з зачіскою "ірокез", пофарбованою в яскраво-червоний колір. Судячи з зовнішнього вигляду, підліток відносить себе до субкультури панків.
Журналіст запитує, чи багато вони знають про Росію.
"Росія-наша держава", - каже підліток.
На запитання журналіста, чи зможе хлопець наспівати гімн, той навідріз відмовляється. Каже, що гімну він не знає.

"І взагалі, мені не подобається новий гімн. Він негарний", - категорично говорить молодий чоловік. На прохання журналіста заспівати "красивий гімн, старий", підліток раптом виконує куплет з українського гімну, "Ще не вмерла Україна". Дівчатка з хихиканням тікають з кадру, підліток залишається співати.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Поки в мережі запитують про різні технологічні новинки “Як тобі таке, Ілон Маск?", хочеться запитати: "Як тобі таке, Володимир Путін?”. Кадри і правда порадували.

Нагадаємо, що український репер Потап відповів усім, хто розкритикував його за спільну пісню з російською співачкою Ольгою Бузовою.

Як повідомляв портал Знай.ua, після скандалу навколо співу угорського гімну на Закарпатті голова села Сюрте Арпад Пушкар заявив, що не бачить проблеми.

Також Знай.ua писав, що в АТБ помітили дивну "акцію": збирають собі на корпоратив до Нового року?