На пост-шоу " Холостячки вся країна дізналася, що після фіналу проекту Ксенія Мішина і Олександр Еллерт більше не розлучалися. Вони живуть разом в любові і гармонії і насолоджуються кожним моментом разом один з одним.

Під час випуску Ксенія чарівно перерахувала ті якості, які встигла помітити і полюбити в Саші за цей недовгий, але такий важливий час разом.

"Саша коханий, він неймовірно чуттєвий. Він неймовірно душевний. Розуміє. Той, хто йде на компроміси. Він люблячий. Він вміє любити. Він вміє віддавати. Він вміє приймати. Він вміє.... Все вміє", - каже закохана Мішина.

Раніше ми повідомляли, що Еллерт розмістив на своїй сторінці в Instagram Stories, на якому зображена Ксенія Мішина і цікаве питання до шанувальників.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Вони постали в одному з магазинів з безліччю суконь і спочатку запитав у актриси, чи буде вона вибирати якесь з них. І її вибір припав на яскраво-червоне вбрання.

"Ну примір. Як вам, якщо Ксю буде в такому на весіллі, кайф?", — говорить Эллерт.

Ксенія Мішина, фото: кадр з відео
Ксенія Мішина, фото: кадр з відео

Нагадаємо, екс-холостячка Мішина стане мамою-Еллерт показав вагітний животик.

Як повідомляв Знай.uа, Мішина стане мамою вдруге, подарує переможцю" Холостячки " Еллерту не тільки своє серце.

Також Знай.uа писав, що Еллерт їсть мух, а Мішина давиться макаронами, забійні моменти з "Холостячки".