Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка зараз часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним постом.

Нещодавно знаменитість вперше за довгий час показала молодшу красуню-доньку Сару, якій 14 грудня виповнилося 11 років. Так, шанувальники одразу ж відзначили, що дівчинка - справжня копія зіркової мами, виглядає трохи старше своїх років і вміє стильно одягатися. Малеча також часто експериментує зі стилями, користується декоративною косметикою, немов доросла, активно веде Instagram і популярну серед зірок шоу-бізнесу соцмережу TikTok.

Нещодавно Сара поділилася серією незвичайних кадрів, позуючи у ванній кімнаті. Юна знаменитість приміряла облягаюче темно-зелене вбрання з глибоким декольте, доповнивши образ ніжним макіяжем в персикових відтінках. На знімках дівчинка стояла під душем, лежала в білосніжній ванній і навіть ховалася за скляними дверцятами душової кабіни.

Фолловери не пройшли повз, засипаючи доньку Віри Брежнєвої компліментами: "Чарівна красуня як мама🎊 😍. Здається, перед нами майбутня модель🌊", " нереальна😻 😻 😻", " богиня!Моє серце розбите😍❤️🔥", " яка гарна...💕 💕 ", "Мадам ви шикарні😍".

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще