Слойки з готового листкового тіста з начинкою із замороженої вишні суттєво зекономлять ваш час. Завдяки їм ви потішите всю сім'ю чудовим десертом. З вказаної кількості інгредієнтів виходить 12 штук середнього розміру.

Інгредієнти:

  • 500 г листкового тіста (попередньо розморозити) ᅠ
  • 250 г вишні (попередньо розморозити) ᅠ
  • 3-5 столових ложок цукру ᅠ
  • 2-3 чайні ложки крохмалю ᅠ
  • 1 яйце
  • трохи борошна для посипання ᅠ

Слойки із замороженої вишні, кадр з відео
Слойки із замороженої вишні, кадр з відео

Слойки із замороженої вишні, кадр з відео
Слойки із замороженої вишні, кадр з відео

Приготування:

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

З вишні злити всю рідину, і добре віджати саму вишню. Додати цукор, перемішати. Робочу поверхню трохи посипати борошном. Розкачати тісто в довжину до 2-3 мм по товщині, розгортаючи його в одному напрямку. Тепер поріжте тісто на квадрати зі стороною 10 см. ᅠ

Змастіть квадрати злегка збитим яйцем. На одну половину квадрата викладіть вишню, трохи посипте крохмалем. Закрийте її, трохи придавивши краї. За допомогою вилки по краю слойки зробіть візерунок, який також додатково склеїть тісто.

Викладіть готові слойки на деко, застелене пекарським папером. Змастіть збитим яйцем. Випікайте у розігрітій до 200 градусів духовці приблизно 20-25 хвилин. Готові слойки остудіть, їх можна посипати цукровою пудрою.

Нагадаємо, Марина Боржемська показала, як готувати швидкі і корисні страви: рецепт салату і печеної риби з гарбузом

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Яблуко" з буряка та м'яса: рецепт яскравої закуски на Новий рік. Овочево-м'ясна закуска у вигляді яблука - це ідеальна страва на Новий рік. Вона яскрава, смачна і легко готується!

Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.