Салат "Кукурудза" - чудовий рецепт страви, яку сміливо можна ставити на новорічний стіл. Якщо ви любите чорнослив - готуйте, не задумуючись, адже ваші гості смак та вигляд цього салату оцінять обов'язково.

Інгредієнти:⁣

  • Чорнослив - 120 г
  • Яйця варені - 3 шт.⁣
  • Сир - 120 г
  • Кукурудза - 1 банка (1/3 в салат, 2/3 для прикраси)⁣
  • Часник - 1-2 зуб.⁣
  • Сіль, перець⁣
  • Майонез⁣
  • Зелена цибуля для прикраси (3-4 пір'їнки)⁣

Салат "Кукурудза", кадр з відео
Салат "Кукурудза", кадр з відео

Приготування:⁣

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Сир натираємо на великій тертці, видавлюємо через прес часник. Зварені заздалегідь яйця очищаємо від шкаралупи і нарізаємо брусочками. Додаємо 2/3 банки консервованої кукурудзи хорошої якості - зерна повинні бути цілими і великими.

Вимитий і замочений чорнослив нарізаємо дрібними шматочками і додаємо до підготовлених інгредієнтів. Заправляємо салат майонезом, перемішуємо і викладаємо на овальну плоску тарілку, надаючи форму качана кукурудзи.

Поверхню салату потрібно вкрити зернятками кукурудзи, надаючи вигляду качана. Листя зробити з зеленої цибулі, розщепивши пір'я і змастивши його зсередини майонезом. Салат можна одразу подавати до столу.

Салат "Кукурудза", кадр з відео
Салат "Кукурудза", кадр з відео

Нагадаємо, Марина Боржемська показала, як готувати швидкі і корисні страви: рецепт салату і печеної риби з гарбузом

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Яблуко" з буряка та м'яса: рецепт яскравої закуски на Новий рік. Овочево-м'ясна закуска у вигляді яблука - це ідеальна страва на Новий рік. Вона яскрава, смачна і легко готується!

Також "Знай.ua" писав, 5 закусок до Нового Року: накриваємо святковий стіл без зайвих витрат. Святковий новорічний стіл передбачає велику кількість закусок і салатів. Пропонуємо рецепти на швидку руку, щоб без зайвої мороки накрити домашній стіл на Новий Рік.