31-річна героїня четвертого сезону реаліті-шоу "Від пацанки до панянки", блогерка Анастасія Покрищук часто радує шанувальників яскравими публікаціями в Instagram.

Дівчина стала відома завдяки любові до пластичних операцій і дуже незвичайній зовнішності, а також досить щирими висловлюваннями, в яких не шкодує матюків і не боїться висловлювати свою думку. Знаменитість вже встигла сильно збільшити вилиці, губи і груди, видалити грудочки Біша, зробити ліпосакцію підборіддя і зізналася, що на цьому зупинятися не збирається.

А нещодавно завершився перший сезон шоу "Холостячка", з головною героїнею Ксенією Мішиною, який набрав величезну популярність серед численних українців. Зірка "Кріпосної" Ксенія Мішина вибрала сценариста "Квартал 95" Олександра Еллерта, з яким у них склалася щаслива пара.

Втім, українки вже на повну сперечаються, коли ж з'явиться другий сезон "Холостячки" і хто стане його головною героїнею. У коментарях під численними постами шанувальниці проекту хочуть бачити в якості холостячки Лесю Нікітюк, Наталію Могилевську, Вікторію Смеюху з "НеАнгелів" і Анастасію Покрищук, вважаючи останню найцікавішим і яскравим персонажем, яку буде не так легко зацікавити.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Давайте Анастасію Покрищук, буде хоч цікаво, ну Лесю Нікітюк, Вікторію Смеюху або Могилевську.

Ту, з якою цікаво дивитися і ту, якій дійсно це потрібно".

Нагадаємо, Анастасія Покрищук дала прочухана настирливим дівчатам

Як повідомляв портал Знай.uа, Покрищук розкритикувала рабську психологію утриманки

Також Знай.uа писав, перероблена з "пацанок" дала жінкам нескромну пораду