Головна героїня "Холостячки" Ксенія Мішина і її обранець Олександр Еллерт після пост-шоу, на якому розповіли, що вони залишилися разом, дали велике спільне інтерв'ю. Розповідь про їхнє життя за стінами проекту опублікував офіційний акаунт "Холостячки" Instagram.

Еллерт і Мішина також зважилися розповісти, як вони розподіляють обов'язки по дому і ведуть загальний побут.

"Коли у Саші є час і натхнення він обов'язково мені приготує сніданок. А зазвичай він мені збирає термосок в доріжку. Все що є у нас вдома фрукти: бананчик, апельсинчик, яблучко. Збере всі мої вітамінки, все в окремий пакетик. Потім обов'язково йогурт якийсь покладе. Збере весь пакет ось так сонний, поки я збираюся, віддасть пакет з закритими очима, скаже" Я тебе люблю", помахає ручкою, закриє і піде спати", - говорить Ксюша.

Саша в свою чергу розповів, що коли він раніше йде, то Ксюша йому не збирає з собою вітаміни, А просто дає жменьку і відразу "закидає в топку".

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Сподіваюся, правильні вітаміни. Не знаю, що там", - каже Еллерт.

"А він мені постійно каже: що за зілля ти мені пхаєш, я з кожним днем люблю тебе все більше і більше. Це приворотне зілля якесь?",- жартує Мішина.

Ксенія зізналася, що завжди любить готувати для Саші і їй дуже подобається, коли чоловік їсть її "куховарство". Еллерт зізнався, що у них не було ніяких притирок.

"Я колись сказав, що ми знайомі з минулих життів. Ось Я буду тягнути цю лінію. Ми були в минулих життях, тому що тут мені комфортно, мені легко з нею взагалі, я не намагаюся знайти цю притирання. Все просто", - упевнений Еллерт.

Мішина ж вважає, що секрет успіху в тому, що вони обидва з Сашею в побутових речах легкі люди.

Нагадаємо, екс-холостячка Мішина стане мамою-Еллерт показав вагітний животик.

Як повідомляв Знай.uа, Мішина стане мамою вдруге, подарує переможцю" Холостячки " Еллерту не тільки своє серце.

Також Знай.uа писав, що Еллерт їсть мух, а Мішина давиться макаронами, забійні моменти з "Холостячки".