Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, активно веде сторінку в Instagram, де часто радує численних шанувальників новими постами.

А нещодавно на фан-акаунті зірки з'явилися незвичайні компрометуючі фото, на яких Кароліна позує з давнім другом, виконавцем Сергієм Лазарєвим. Парі давно приписують бурхливий роман, таємне весілля і навіть спільних дітей, але виконавці завжди заперечують подібні чутки, відзначаючи, що є лише кращими друзями.

На цей раз пара з'явилася на спільному кадрі, примірявши смокінг чорного кольору і білий блейзер-оверсайз, ніжно обіймаючи один одного. Варто відзначити, що шанувальники частенько і самі створюють романтичний настрій для Сергія і Кароліни, замінюючи за допомогою фотошопу обличчя інших Insta-парочок на своїх кумирів.

"- і ти прекрасно знаєш, що без цієї мадам не зможеш🔗❤️"

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "це ТОЧНО...ГІРКО ВАМ І ПРЯМО В ЗАГС..", "взагалі ніяк❤️"," Кароліночка яка ти прекрасна,яке гарне у тебе волосся, ти просто очаровашка!", "Шедевр😍❤️".

Варто відзначити, що раніше на цьому ж фан-акаунті з'являлися і більш відверті і правдоподібні "спільні" кадри виконавців. Наприклад, на деяких з них пару зобразили в однакових кугурумі, з візочком на прогулянці і навіть фактично оголених.