Мама дівчинки 4 років Аліна Бардашевська поділилася своєю історією, як в приватному садку залякують дітей і прямо кажуть, що ставлення до дитини безпосередньо залежить від спілкування керівництва з мамою. Відповідний пост вона опублікувала в facebook- групі Батьки-SOS.

Жінка розповіла про приватний дитячий садок Монтессорі в Дніпропетровській області. Так, обіцяли вони викладачів, для яких англійська мова рідна і там повинні бути поліпшені умови для перебування дітей, адже це приватний садок.

"Принциповою позицією керівництва стала заміна української мови на російську. Зі слів керівника садочка Українська мова дітям не потрібна, їм потрібна російська. Ще одним цікавим фактором є розрахунок за навчання. Вони проходять в конвертах. Тобто повз податкову, жодної гривні не спрямовано і не використано на розвиток суспільства", - каже жінка.

Також вона зазначила, що крім величезних рахунків за садок платила за постільну білизну, але її дитина спить без постільної білизни.

"Денний сон у дітей проводиться через залякування. Тобто дітям погрожують, що якщо вони не будуть закривати очі і вести себе тихо, то їх будуть виводити в холодний коридор, де немає навіть стільчиків, де сидіти. Таким чином вони тримають дисципліну", - каже жінка.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, Львів'яни повстали проти "благодійників" з помиями.

Як повідомляв Знай.uа, Українка залишилася сиротою і розповіла правду про інтернати.

Також Знай.uа писав, що киянка звинуватила виховательку в знущаннях над маленькою дочкою.