МОН назвало школярам дату реєстрації та проведення пробного ЗНО: "Лише один"

На сторінці Міністерства освіти і науки України в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про те, коли починається реєстрація для участі в пробному зовнішньому незалежному оцінюванні.

ЗНО в школі, скрін з відео Espreso.TV
ЗНО в школі, скрін з відео Espreso.TV

Як отримати субсидію в 2021 році: спрощені правила подачі заяви

Вже з 1 січня 2021 року субсидії на оплату житлово-комунальних послуг надаватимуть за новими правилами. Міністр соціальної політики Марина Лазебна повідомила, що управління соцзахисту припинять особистий прийом громадян.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

пенсіонерка з дитиною, фото Pxhere
пенсіонерка з дитиною, фото Pxhere

Верховна Рада встигла "затаритися" перед канікулами – на меблі та листівки підуть мільйони

Профільне управління справами Апарату Верховної Ради України в черговий раз поповнило список тендерних закупівель на сайті ProZorro – цього разу серед лотів: святкові листівки, шафи, столи, протигази і нітрилові рукавички, вартістю в 100 грн за 1 пару.

Верховна Рада - фото з сайту Верховної Ради України
Верховна Рада - фото з сайту Верховної Ради України

Учасники бойових дій користуються низкою пільг на роботі: що потрібно знати про свої права

В Україні постійно збільшується кількість ветеранів російсько-української війни, які намагаються повернутися до цивільного життя. Для того, щоб допомогти їм у реабілітації після бойових дій, державою надано працівникам-учасникам АТО та ООС низку пільг на робочому місці.

український воїн, скрін з відео ООС
український воїн, скрін з відео ООС

Степанов чітко відповів про локдаун у січні, чому не скасують

Міністр охорони Здоров'я України Максим Степанов заявив, що не планується скасовувати або переносити посилений локдаун з 8 по 24 січня.

Максим Степанов, кадр з відео
Максим Степанов, кадр з відео