Відомий автор-сценарист "Кварталу 95" і переможець реаліті-шоу "Холостячка" Олександр Еллерт розмістив на своїй сторінці в Instagram свіжий пост про те, як можна провести новорічну ніч.

"Це що за правила такі?😳 Танцювати лише в клубах... смачно їсти лише в ресторанах... підривати петарди на вулиці... в сніжки грати лише тоді, коли є сніг. Не забуваємо про пінопласт.

А дім? Наш дім! Наша фортеця! І творити в ньому ми можемо що завгодно! Пропоную творити! Творити грандіозну вечірку! Ми терпіли ремонт сусіда весь рік, тому новорічна ніч за нами! Оголошую Break Binary, з'єднуємо дві протилежності 🙃

Все, що я перерахував на початку, офіційно можна робити в своїх квартирах. Гаразд, петарди не треба)) і нагадую про гучність на максимум, щоб друзі, які у зв'язку з нинішніми обставинами знаходяться далеко від вас, чули і відчували все!" - написав Еллерт.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Олександр Еллерт, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Олександр присвятив дуже зворушливий пост його коханій, актрисі Ксенії Мішиній. Сценарист "Кварталу" зазначив, що нещодавно для нього відкрився новий світ.

Нагадаємо, раніше Мішина зізналася, як розлютила Еллерта на день народження: "Весь сюрприз полетів".

Як повідомляв портал Знай.uа, Мішина стане мамою вдруге, подарує переможцю "Холостячки" Еллерту не лише своє серце.

Також портал Знай.uа писав, що Ксенія Мішина розповіла, як їй живеться з Еллертом після "Холостячки".