Телеведуча Леся Нікітюк - персона публічна, тому їй більше всіх потрібно до Нового року виглядати бездоганно. У своїх сторіз співачка опублікувала чудове перетворення своїх нігтиків в манікюрній студії, яка, судячи з усього, знаходиться десь в районі Хрещатика.

Нікітюк виклала відео з трьох частин. На першій - її "старі" нігті, червоного кольору, і арсенал манікюрниці, на другій - вже нові, рожеві кігтики, причому значно довші, а на третьому — вид з машини, як Нікітюк їде кудись Хрещатиком.


До всіх відео Леся застосувала "сніговий" фільтр. І якщо на кадрах з автомобілем він виглядав ще більш-менш доречно, то в приміщенні, де Нікітюк робила свої нігтики, це виглядає, ніби телеведучу засинає білим порошком. Хіба можна так зловживати фільтрами? Втім, вийшло дуже навіть красиво і по-новорічному.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Нагадавши, губи і очі на все обличчя-Тіна Кароль налякала фанатів пластикою

Як повідомляв портал "Знай.uа", підопічна Потапа Андраде забула про скромність в компанії напівголих красунь: "майже мільйон"

Також, "Знай.uа" писав, Людмила Барбір з 1+1 показала, на що йде пів зарплати: як краще?