Переможниця десятого сезону реаліті-шоу на каналі СТБ "Холостяк", блогерка і майстер спорту з гімнастики Даша Ульянова досить часто радує багатотисячну аудиторію свіжими публікаціями в Instagram.

Не так давно 24-річна красуня зізналася в своїх Insta Stories, що після фіналу "Холостяка" відчувала стрес та біль, коли дізналася про зраду Макса Михайлюка на проекті. Даша поділилася з іншими дівчатами порадами, як залікувати душевні рани.

"Не хочу навіть зараз розповідати... Це завжди стрес, це завжди біль. Я теж через це проходила, але ви повинні розуміти, що ви прекрасні, життя прекрасне. Займіться роботою, яка лікує. І один чоловік пішов, інший прийшов", - зазначила Ульянова.

Даша Ульянова, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Ксенія Мішина розповіла, як їй живеться з переможцем Олександром Еллертом після "Холостячки".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, раніше пілот Макс Михайлюк, який так і не зміг побудувати відносини з переможницею Дашею Ульяновою, поділився емоціями від поїздки до Колумбії.

Як повідомляв портал Знай.uа, у листопаді Даша Ульянова поділилася сумною новиною про власну хворобу. Дівчина до останнього сподівалася, що у неї просто грип або ангіна, але лікар і тест показали, що у неї коронавірус.

Також портал Знай.uа писав, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина розмістила зворушливий пост, присвячений її 8-річному сину Платону.