Днями стало відомо про кумедний інцидент, який стався в Якутії. Так, місцевий суд засудив до 400 годин обов'язкових робіт колишнього заступника глави маленького поселення Крестяхський насліг за крадіжку 380 кілограмів звичайного вершкового масла.

Як повідомляється на сайті місцевої прокуратури, у вересні чиновник приїхав в сільськогосподарський кооператив у двох кілометрах від села Крестях і вкрав з морозильної камери сараю 19 ящиків вершкового масла. Відомо, що їх загальна вартість склала 209 тисяч рублів (близько 80,4 тисяч гривень).

П'ять ящиків він залишив собі, а решту 14 відвіз до Якутська і продав через знайомих постачальників. Зазначається, що чиновника визнали винним у крадіжці з незаконним проникненням у приміщення (пункт "б" частини 2 статті 158 КК).

Наручники, ілюстративне фото: pixabay.com
Наручники, ілюстративне фото: pixabay.com

Раніше ми писали про те, що чоловік генпрокурора Ірини Венедиктової Денис Колесник звільнився з кіберполіції і отримав за це 750 тисяч гривень разової фінансової допомоги. Однак, вже через 10 днів він відновився на посаді.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, на Хмельниччині полковник Збройних сил України за гроші робив чоловіків "непридатними для проходження військової служби".

Як повідомляв портал Знай.uа, генеральний прокурор Ірина Венедиктова в черговий раз довела, що топ-корупція в Україні ще існує.

Також портал Знай.uа писав, що на Закарпатті СБУ викрила голову однієї з об'єднаних територіальних громад на вимогу хабара за ремонт доріг.