Олексій Тригубенко – учасник "Холостячки", якому вдалося дійти до фіналу, але не вдалося побудувати романтичну любовну історію і відносини з Ксенією Мішиною.

Однак хлопець не впав у зневіру, продовжує активно розвивати бізнес і вірить, що зустріне справжнє кохання. На пост-шоу він розповів про своє життя і те, як пережив відмову дівчини і що йому вдалося усвідомити завдяки таким подіям у своєму житті.

Маленький уривок про свій головний висновок Льоша опублікував в Stories Instagram.

"Я завдяки ось цій всій історії, проекту зрозумів, мені якийсь такий Інсайт прийшов, що наступного разу, коли я зустріч людину, яка мені сподобається, я більше ніколи не буду чекати якоїсь любові",-говорить Льоша.

Олексій Тригубенко, фото: Instagram
Олексій Тригубенко, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Відомо, що Льоша після проекту ще не ходив на побачення і віддає всі свої сили і любов на побудову кар'єри. При цьому на нього обрушилася хвиля народної любові і захоплення прихильниць.

"Всю любов я віддав в улюблену справу. Зараз я активно займаюся в основному роботою. Туди всю свою енергію направляю. Зараз з особистим життям нічого. Мені здається, Гриша, що потрібно, щоб минув якийсь час для того, щоб я зміг з кимось піти на побачення, провести якийсь час, познайомитися. Час пройде і все буде добре", - заявив Льоша.

Нагадаємо, відкинутий Мішиною Льоша з Холостячки розбив серця мільйонів українок.

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Холостячки" святкує особливу дату.

Також Знай.uа писав, що Льоша з "Холостячки" розповів у пост-шоу, як пережив відмову Мішиної.