Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram.

Нещодавно знаменитість порадувала численних шанувальників дуже відвертим кадром, відправившись перед новорічними святами на райський острів Балі разом з їх з Владом Топаловим сином Майклом. Так, артистка і її найрідніший хлопчик вдосталь насолоджуються спекотним сонечком, апетитними фруктами, пальмами і блакитною водою, частенько проводячи час на пляжі.

При цьому раптово для фанатів зірка показала компрометуюче фото, на якому нібито позує без бікіні на одному з пляжів із золотим пісочком, блиснувши при цьому стрункою засмаглою фігурою. Як виявилося, Регіна відпочивала все-таки в купальнику, однак тілесного кольору, що і створило ілюзію оголеності.

"Де труси? 😁"

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Фолловери не пройшли повз: "Ну і вибрали ви собі купальник,Регіна...😂 ", "Та вони й не потрібні! 👍 🏼 ", "Труси з піску️️))🙌", " вкрало Море🌊 😀"," я наблизила, все на місці", "труси в бежевому кольорі😊".