Мольфарка Магдалена і екстрасенс Хаял Алекперов допомагають людям зазирнути в майбутнє і передбачити, яким для України може бути новий 2021 рік.

Магдалена вже не раз пророкувала події майбутнього, які потім збувалися з високою точністю. Вона не любить говорити про політику, але в своїх коротких коментарях українцям дала зрозуміти, що Путін налаштований серйозно і у нього вийде відхопити деякі землі. Україна зможе повернути їх через пару десятиліть.

Мольфарка переконана, що Крим сам попроситься назад до складу України. А ось економіка РФ піде на спад і почне в'янути, ресурсів буде все менше, а невдоволення народу продовжить рости.

Мольфарка Магдалена, кадр з відео
Мольфарка Магдалена, кадр з відео

Хаял Алекперов також висловив свою думку про майбутнє українського народу. Він вважає, що нам пора готуватися до загострення на політичній арені. Так, екстрасенс пророкує, що Польща відвернеться і буде негативно ставитися до української держави.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Екстрасенс вважає, що будуть засуджені політики, бізнесмени і чиновники. А суд буде народним. Так, люди втомляться і так зможуть розправитися з корупціонерами та іншими людьми, які принесли чимало горя Україні.

Нагадаємо, Новий Рік Бика 2021, головні прикмети, як залучити удачу в життя.

Як повідомляв Знай.uа, магічний день перед Новим роком, як загадати бажання і побачити віщий сон про свою мрію.

Також Знай.uа писав, що як загадати бажання на Новий рік і чого категорично не можна просити у долі, маленька магічна інструкція.