Відомий український синоптик Наталка Діденко розповіла, чого очікувати від погоди в новорічну ніч і за день до цього, 30 грудня. Про це вона розповіла у своєму Facebook.

"У перші ніч і день 2021-го року в Україну стрибне циклон з південного заходу Європи. Тому, враховуючи високу температуру повітря, у нас буде йти переважно дощ, тільки в західних областях вночі місцями ймовірність мокрого снігу. Доведеться народу не сніжками весело битися, а парасолями грайливо розмахувати і стрибати по калюжах. Опади не дійдуть хіба що до сходу України, Запоріжжя та Дніпропетровщини. Температура повітря в новорічну ніч очікується + 1 +5 градусів, у східній частині близько нуля, вдень 1-го січня+4 +9 градусів, у Криму до + 12 градусів. На Заході і сході України протягом дня 1-го січня буде прохолодніше, +1+4 градуси", - стверджує синоптик.

У той же час в середу, 30 грудня не варто очікувати істотних опадів. Дощ з мокрим снігом може місцями пройти в Карпатах і західних областях.

Температура повітря найближчої ночі + 5 градусів, завтра вдень + 5 +10 градусів, на півдні до + 12 градусів.

У східних областях вночі-1-3 градуси, вдень близько нуля.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

У Києві 30-го грудня очікується хмарна волога погода, проте без істотних опадів. Вітер поривчастий, некомфортний. Температура повітря вночі + 3 +5 градусів, вдень+5 + 7 градусів.

Новий рік до столиці прийде з дощем і теплою погодою.

Нагадаємо, рятувальники попередили про небезпеку перед Новим роком, термінову заяву ДСНС.

Як повідомляв Знай.uа, потужний шторм поглинув Карпати, гори сковує лід.

Також Знай.uа писав, що підступна стихія занурює Карпати в темряву, рятувальники б'ють на сполох.