Новий Рік люблять мільйони людей. Час вважають магічним і загадують бажання.

У храмах служать урочисту літургію, а парафіяни проходять причастя Святих Христових Тайн і пригощаються пісними стравами. У тому числі ходять в храми з дітьми.

Новий рік потрібно починати з чистого аркуша і звертатися до Бога за благословенням на майбутній рік. Найчастіше в молитвах просять про здоров'я, щастя, мир, благодать. 31 Грудня починати молитви краще з коротких звернень до Святого Духа, Пресвятої Богородиці і поступово переходити до" молитви в день нового року", офіційно затвердженої Церквою.

Кондак Пресвятій Богородиці

Взбранной воєводі переможна, яко избавльшеся від злих, подячна восписуем Ти раби Твої, Богородице, але яко імущая державу непереможну, від всяких нас Бід свободи, та кличемо Ти: Радуйся Невесто Неневестная.

Коротка молитва святим

Моліть Бога про нас всі святі, яко ми старанно, до вас вдаємося, швидким помічникам і молитовникам про душі наших.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Молитва Святому Духу

Царю Небесний, Утішителю, душі істини, іже скрізь сий і вся виконуй, скарб благих і життя Подателю, прийди і вселися в Ни, і очисти ни від усякої скверни, і спаси, Блаже, душі наша.

Молитва на Новий Рік

Господи Боже, всіх видимих і невидимих тварюк, творець і Грунтівник, який створив часи і літа, сам благослови починається цього дня Новий рік, який ми вважаємо від втілення твого для нашого спасіння.

Благослови нам провести рік цей і багато по ньому в мирі та злагоді з ближніми нашими; зміцни і пошири святу Вселенську Церкву, яку ти сам заснував, і спасительною жертвою святого тіла і Пречистої крові освятив.

Вітчизна наша возвыси, збережи і прослави; довголіття, здоров'я, достаток плодів земних і ідилія повітря дай нам; мене, грішного раба Твого, всіх рідних і ближніх моїх та всіх благовірних християн, як правдивий наш верховний Пастир, боже, захисти і на шляху порятунку утверди, щоб ми, слідуючи за нього після довготривалої і благополучного життя в світі цім, достигнули Царства Твого Небесного і удостоїлися вічного блаженства зі святими Твоїми. Амінь.

Нагадаємо, Новий Рік Бика 2021, головні прикмети, як залучити удачу в життя.

Як повідомляв Знай.uа, магічний день перед Новим роком, як загадати бажання і побачити віщий сон про свою мрію.

Також Знай.uа писав, що як загадати бажання на Новий рік і чого категорично не можна просити у долі, маленька магічна інструкція.