Павло Глоба розповів, як потрібно провести середу, 30 грудня.

Один з найпопулярніших астрологів Павло Глоба не тільки ділиться інформацією з журналістами для рубрик "Гороскоп", але і є досить активним користувачам соціальних мереж, де безпосередньо дає своїм підписникам різні поради та підказки.

Експерт із зоряного неба і взаємодії природи з людиною Павло Глоба розповів, як потрібно провести суботу, середу, 30 грудня. Про це астролог написав на своїй сторінці в Instagram.

Цитатою дня Глоба вибрав слова Уайльда:

"У жінки разюча інтуїція: вона може здогадатися про все, крім найбільш очевидного".

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Павло Глоба дав загальну характеристику дню, зазначивши, що 30 грудня - саме той день, коли варто прислухатись до жінки та довіритись її природній мудрості.

Також астролог розповів про основні прикмети та таємні знаки, які слід зауважувати цього дня, адже вони попереджають про небезпеку.

Крім того, Глоба назвав корисні продукти, які слід вживати 30 грудня. І, звичайно ж, порадив найкращі кольори вбрання для цього зимового дня.

30 грудня

💌 Присвятіть сьогоднішній день матері, дружині, дочці, коханої, прислухайтеся до їхніх порад, довіртеся їх природної мудрості. День гарний для всіх земних і домашніх справ, головне, щоб вони приносили радість.

🚑 Для профілактики хвороби сьогоднішнього дня добре випити глінтвейну. Можна лікувати та протезувати зуби.

🍀 Прикмети. Втрата дрібних предметів в цей день - знак можливого розставання з близькими. Весь день мучить спрага - до неприємностей. Випадково пролити щось на себе - повернення старих друзів. Кепські все прикмети, пов'язані з вогнем. 🛏 віщими є символічні сни. Бачити небо і літати уві сні - до зміцнення здоров'я, бачити одяг, одягати взуття - до подорожі.

🛏 Сни. Віщими є символічні сни. Бачити небо і літати уві сні - до зміцнення здоров'я, бачити одяг, одягати взуття - до подорожі.

🍽 Корисно. Їжте фрукти, особливо цитрусові, пийте натуральні соки. Особливо корисний мед. Не рекомендується сьогодні вино.

👗👠 Сприятливі кольори: помаранчеві і сріблясті тони. Відмовтеся від яскраво-зеленого кольору. Намагайтеся не кутатися, уникайте зайвої ошатності.

Нагадаємо, відомий астролог розшифрував зоряну карту "нової ери"

Як повідомляв портал Знай.ua, існують ідеальні збіги в біографії, над якими вчені морочать голову десятки років.

Також Знай.ua писав, про антигороскоп для кожного знаку Зодіаку