Головний герой шостого сезону реаліті "Холостяк" і зірковий тренер проекту "Зважені та щасливі" Іраклі Макацарія розмістив зворушливу публікацію на своїй сторінці в соцмережі instagram.

Так, на опублікованих фотографіях 35-річна зірка з Грузії з'явився біля ялинки з дитиною на руках. Відомо, що це його маленький племінник, якого також звуть Іраклі. Варто зазначити, що знімки вийшли дуже милими. Здається, ніби "Холостяк" позує зі своїм сином.

Хлопчик народився на початку цього літа, і знаменитий дядько не упускає можливості поняньчити малюка. Мабуть, цей раз не став винятком і Макацарія приїхав до родичів на новорічні свята.

"А за що ви вдячні 2020му? ❤️ #maqatsa #Іраклі #молодший #Старше #любов #georgian" - ніжно підписав фото Іраклі.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами" Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Дякую 2020, що закінчився", "За те що навчив не здаватися і найголовніше не зраджувати свою мрію а вірити в неї 🔥 і з усіх сил працювати 🙏 більше цінувати тих, хто реально дорожить тобою 👍 і кожну помилку використовувати як цінний досвід 🔥", - зазначили коментатори.

Нагадаємо, раніше Іраклі Макацарія "нав'ючився" і розповів, як робити приємне жінкам і не тільки: "Ваші топ подарунків".

Як повідомляв портал Знай.uа, напівголий "Холостяк" Іраклі Макацарія заганяв фанатку до сьомого поту: "Обіцяю робити це ще".

Також портал Знай.uа писав, що Іраклі Макацарія знайшов "голландський куточок" посеред Києва: "Не прив'язуйтеся".