Помер борець сумо, який прославився тим, що у трирічному році увійшов до книги рекордів Гіннеса як найбільша у світі дитина.

У віці 21 року пішов з життя сумоїст Джамбулат Хатохов. Борець помер у в Нальчику. Про його смерть повідомив в Instagram тренер юніорської збірної Росії по мас-рестлінгу Бетал Губжев.

"Пішов з життя рекордсмен Книги Рекордів Гінесса, перший сумоїст Кабардино-Балкарської Республіки Джамбулат Хатохов", - написав тренер.

Тренер відгукується про борця як про чуйну людину та справжнього чоловіка.

"Скільки разів його не просив, ні разу не відмовляв мені в допомозі. Перший сумоїст. Справжній чоловік. Найкращий. Ніколи не забуду, брате", - написав Губжев.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Причину смерті наразі не розголошують, але відзначають, що у Джамбулат Хатохова були проблеми з нирками.

Джамбулат Хатохов прославився у 2003 році, коли потрапив до Книги рекордів Гіннеса як найбільша у світі дитина.

Коли йому було всього 2 роки він важив 34 кілограми. А в 9 років його вага досягала 147 кг. У 17 років його вага вже становила 230 кг.

Перед своїм повноліттям Хатохов задумався про схуднення. Лікарі не могли допомогти хлопцеві, тоді на допомогу прийшов тренер Юсиф Нуруллаєв. З ним хлопець домігся перших результатів - до 18-річчя він скинув 54 кілограми та став важити 176 кг.

Нагадаємо, пішов з життя Віктор Понєдєльнік, легенда футболу і чемпіон Європи

Як повідомляв портал Знай.ua, помер П'єр Карден, французький модельєр і посол доброї волі

Також Знай.ua писав, пішов з життя великий український композитор, який написав музику до" Захара Беркута