Помер знаменитий вокаліст ВІА "Лейся, песня" Володимир Єфименко. Йому було 66 років. Про смерть повідомили колеги виконавця.

Вокально-інструментальному ансамблю "Лейся, песня" вже 46 років. Не буде перебільшенням сказати, що на їхніх шлягерах виростали цілі покоління. Одним з найпопулярніших хітів всіх часів і народів на пострадянському просторі стала пісня "Обручка" — її, хоч і рідко, донині можна почути на весіллях.

29 грудня на офіційній сторінці ансамблю в Instagram з'явилося повідомлення про сумну звістку. Пішов з життя колишній вокаліст і виконавець композиції "Обручка" Володимир Єфименко. Серце вокаліста зупинилося на 67-му році життя. Причини смерті не уточнюються.

"Його передчасний відхід з життя заподіяв біль усім нам. Ми глибоко сумуємо", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Єфименко був прийнятий у вокально-інструментальний ансамбль "Лейся, песня" під керівництвом Михайла Шуфутинського в жовтні 1977 року. У той час ВІА був однією з провідних естрадних груп в СРСР. Єфименко вперше виконав стали шлягерами композиції "Обручальное кольцо", "Родная земля" и "Прощай" Він пропрацював в ансамблі до 1981 року.

Раніше повідомляли, чим жила і дихала оскароносна харків'янка Каринська: шлях від редактора до всесвітньо відомого модельєра.

Як повідомляв Знай.uа, ікона етикету Фреймут повідомила українцям про смерть легенди.

Знай.uа писав, з життя пішов легенда світу моди: cоvid-19 відібрав життя у засновника бренду Kenzo.