Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, з великою активністю веде свою сторінку в Instagram, де публікує красиві фото та відео.

Не так давно 33-річна дружина репера Олексія Потапенка (Потап) поділилася з багатомільйонною армією шанувальників у своїх Insta Stories досить пікантним, але коротким відео.

У кадрі виконавиця хітів "Попа, як у Кім" і "Обіцяю" постала в розстебнутій блакитній сорочці, яка виділила її пишне декольте і додала "перчинки" в образ. Настя знімає себе на передню камеру телефону з голови до ніг, буквально з усіх ракурсів, демонструючи струнку та підтягнуту фігуру.

Настя Каменських, скріншот Insta Stories

Настя Каменських, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських вибрала дуже спокусливий образ для зйомок шоу "Маска" на каналі "Україна". Артистка одягла жовту сукню з пір'ям, яка оголила її плечі та стрункі ноги.

Нагадавши, Настя Каменських з'явилася вся в золоті і показала сюрприз: "Кайфоніть".

Як повідомляв портал Знай.uа, Настя Каменських зворушливо попросила про допомогу: "Давайте всі разом". Співачка стала амбассадором благодійного фонду "Таблеточки", який займається допомогою онкохворим дітям.

Також портал Знай.uа писав, що Настя Каменських вирішила випустити святковий влог разом зі своєю найкращою подругою Ганною Андрійчук-Завгородньою.