Відома українська співачка, колишня учасниця гурту "Время и Стекло" Надя Дорофєєва, яка зараз виступає під псевдонімом Dorofeeva, взяла участь у зйомках новорічного шоу "Годный Год. Антикризис". Відомо, що в проекті також співають Іван Дорн, Володимир Дантес, Вєрка Сердючка, alyona alyona та інші.

Так, у своїх Insta Stories 30-річна артистка поділилася відео з закуліс зйомок. У кадрі Надя на тлі хромакею красиво співає, підглядаючи текст у телефоні. Навколо неї стоїть знімальна команда.

"Надюха валить" - йдеться у підписі до короткого ролика.

Надя Дорофєєва, скріншот з Insta Stories

Надя Дорофєєва, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Надя Дорофєєва, скріншот з Insta Stories

"Годный Год. Антикризис" – це нестандартне новорічне шоу, наповнене абсурдом, крутими музичними колабораціями і просочене новорічним настроєм", - сказано в описі.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва на очах у Дантеса запалила зі скандальним Іваном Дорном.

Як повідомляв портал Знай.uа, 29 грудня вийшла чергова частина шоу "Годный год", в якому збирається безліч зірок шоу-бізнесу.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Дантес розповів шанувальникам, як вони з Надею Дорофєєвою розподілили роботу по дому.