Популярна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свою сторінку в соцмережі Instagram. Зараз за життям артистки стежить більше 6 мільйонів підписників.

Нещодавно 38-річна виконавиця поділилася в своїх Insta Stories досить відвертою фотографією, на якій зображена її молодша донька Тільда під час купання у ванній. При цьому обличчя дитини Лобода воліє приховувати від шанувальників. Батько Тільди також невідомий.

Варто зазначити, що дівчинка народилася 21 травня 2018 року. Тоді багато людей припускали, що її батько – німецький вокаліст, автор текстів пісень і фронтмен гурту Rammstein Тілль Ліндеманн, з яким у віконавиці був бурхливий, але короткий роман. Однак чутки поки що не підтвердилися. І Лобода як і раніше не розкриває ім'я батька Тільди.

Раніше ми писали про те, що Світлана Лобода презентувала свою нову пісню під назвою "Молоко" і зізналася, що самотня: "Я так хотіла б..."

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нагадаємо, раніше Світлана Лобода і Валерій Меладзе провели виступ в одному з київських ресторанів, не звертаючи уваги на встановлені карантинні обмеження.

Як повідомляв портал Знай.uа, Світлана Лобода у весільній сукні збентежила спокусливими танцями: "Ураган почуттів".

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода нарвалася на критику через розкішну шубу: "Скільки бідних тварин".