Бувають новорічні чудеса, і про них можна почути часто-густо. А як щодо новорічних невдач? Ніхто не відміняв закону підлості, і часто все найнеприємніше трапляється саме напередодні свят.

Ось у телеведучої Лесі Никитюк, наприклад, згорів телевізор "Самсунг". Про це майбутня "Холостячка", мало не плачу, повідала в своїх Instagram-сторіз. І як на зло, телевізор вийшов з ладу саме тоді, коли у нього закінчився гарантійний термін.

Хоча Нікітюк додала на свої відео оптимістичний фільтр зі сніжком, що летить, по ній видно, що вона глибоко засмучена. Вона про всяк випадок відзначила офіційну сторінку представництва "Самсунг" в Україні, можливо, в надії на те, що їй-таки продовжать ту нещасливу гарантію.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

"А мене на Новий рік по телевізору повинні були показувати... батьки тепер не побачать", - журиться Леся.

Хочеться побажати їй, щоб новорічні чудеса за кількістю і якістю перевершили новорічні гидоти, і щоб Дідусь Мороз подарував їй новий телевізор, або можливість придбати його якомога швидше.

Нагадавши, губи і очі на все обличчя-Тіна Кароль налякала фанатів пластикою

Як повідомляв портал "Знай.uа", підопічна Потапа Андраде забула про скромність в компанії напівголих красунь: "майже мільйон"

Також, "Знай.uа" писав, Людмила Барбір з 1+1 показала, на що йде пів зарплати: як краще?