Модель плюс сайз Міла Кузнєцова – володарка рекордних для України натуральних грудей 13-го розміру. Народна улюблениця регулярно відвідує тренажерний зал, щоб підтримувати свої пишні форми в тонусі.

Крім того, Міла досить часто радує багатотисячну армію шанувальників відвертими знімками в соціальній мережі Іnstagram, а також влаштовує опитування, які з них красивіші.

Нещодавно красуня з пишним бюстом розповіла в своїх Insta Stories, що вирішила подарувати своєму рідному брату на Новий Рік автомобільні килимки у салон його нової машини. Модель зізналася, що чоловік залишився дуже задоволений таким подарунком. Вони разом розпакували все на відео і продемонстрували, як килимки виглядають у салоні авто.

"Перед Новим роком приїхала до свого брата. Ви знаєте, найкращий подарунок, який я йому могла подарувати, - це килимки в його нову машину. Ідеальний подарунок на будь-яке свято для автолюбителів! Дорого багато)! Дуже класний подарунок" - сказала на відео Кузнєцова.

Міла Кузнєцова, скріншот Insta Stories

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Міла Кузнєцова, скріншот Insta Stories

Міла Кузнєцова, скріншот Insta Stories

Міла Кузнєцова, скріншот Insta Stories

Міла Кузнєцова, скріншот Insta Stories

"У кого стояло питання що подарувати своєму чоловіку, брату, тату, дядьку та й взагалі хорошій людині) я знайшла ідеальний подарунок від якого будуть у захваті всі власники машин!" - написала модель.

Нагадаємо, як рекордсменка України з 13-м розміром грудей Міла Кузнєцова бореться з депресією.

Як повідомляв портал Знай.uа, українка з 13-м розміром поставила чоловікам жорстку умову: "З кожним".

Також портал Знай.uа писав, що українку з 13-м розміром грудей помітили на дегустації вина: чоловіки сп'яніли не від ігристого.