Олена Омович запропонувала фоловерам знайти песика на фото з її голими сідницями.

Популярну київську модель Олену Омович в мережі охрестили "українською Кардашьян". Вона відома як б'юті-блогер, що зробила серію пластичних операцій, змінивши форму носа, збільшивши губи, груди та сідниці.

Омович обожнює епатувати публіку відвертими фото. Майже під кожним її знімком в соцмережах фоловери залишають критичні коментарі, однак при цьому модель зібрала у своєму Instagram мільйонну аудиторію та не втомлюється щодня демонструвати свої "силіконові" груди й сідниці.

Цього разу Омович використала у своїх селфі-іграх безвинного маленького песика.

У своїх Insta Stories Олена розмістила відео, у якому рекламує чергові парфуми. Омович для цього сіла на підлогу і підняла ноги так, щоб на камеру було добре видно те, що знаходиться між ними, та почала свою розповідь про аромати, які рекламує. При цьому на руках вона тримала свого маленького песика, погладжуючи його по пухнастій спинці.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Крім відео модель розмістила фото, на якому постала у звичному відвертому вигляді. Омович лежить на підлозі на животі в червоному мініатюрному топі, зсунутому так, щоб було добре видно її силіконові груди, та у чорних панчохах-сіточках. При цьому вона демонструє голі сідниці. Чи є на моделі стрінги - невідомо, принаймні на фото їх не видно.

Позаду Олени сидить той же біленький песик.

"Swipe if you found my dog", - підписала фото Омович.

Фраза дослівно перекладається: проведіть пальцем, якщо ви знайшли мою собаку. Слово Swipe вживається для позначення жесту при роботі з сенсорним екраном. Можливо, Омович вирішила подражнити фоловерів цією грою слів.

Та скоріш за все вона просто впевнена, що за її цією всією красою песика просто ніхто не помітить і "свайпери" замруть, споглядаючи.

Нагадаємо, Олена Омович осоромилася ногами-сірничками

Як повідомляв портал Знай.ua, в мережі показали, який вигляд мала Олена Омович до пластики

Також Знай.ua писав, українська Кардашьян вийшла на вулицю без білизни