Візуалізація - один із найпростіших способів досягти усього, чого мрієш. Втім, карта бажань - це не універсальна "чарівна паличка", вона допомагає визначитися у житті і формує у нашій підсвідомості установки, котрі згодом стають рушійною силу для успіху.

Багато відомих людей мають таку карту у себе вдома, і хоча розраховують виключно на власні сили, але зізнаються, що саме візуалізація штовхала їх до успіху.

Як створити карту бажань перед Новим роком Бика?

Новий рік і чудеса, фото з відкритих джерел
Новий рік і чудеса, фото з відкритих джерел

Візьміть стандартний ватман і розділіть його на 9 рівних сторін (секторів), розміром приблизно, як аркуш А4. Виберіть фото, на якому ви собі подобаєтеся. Важливо, щоб це був кадр, що викликає приємні асоціації. Довкола нього розмістіть картинки із зображеннями ваших мрій.

Важливо підписувати кожне бажання у теперішньому часі. Таким чином ви формуєте позитивну установку. Наприклад, не "Я хочу купити машину, поїхати у відпустку", а "Я купую машину, їду у відпустку, виходжу заміж".

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Не намагайтеся зробити карту за один вечір. Краще походіть, подумайте, можливо список ваших ідей розшириться.

Оформлюємо сектори

Фінанси

Багатство, скріншот: YouTube
Багатство, скріншот: YouTube

Розмістіть бажання, які стосуються матеріального добробуту. Зображення купюр (валюту виберіть самі), золотих карток, гаманець, сейф, наповнений грошима. Кожному – своє: підвищення заробітної плати, купівля нерухомості, авто, збільшення джерел доходів тощо.

Слава, реалізація, лідерські якості

Це сектор ваших особистих досягнень. Туди можна включити медалі за перемоги, нагороди від керівництва та інші речі, які асоціюються у вас не з матеріальним успіхом, а з розвитком.

Кохання і стосунки

Закохана пара, фото FreePik
Закохана пара, фото FreePik

Якщо ви самотні, візуалізуйте свого обранця, чи свою обраницю у деталях. Це можуть бути риси характеру, зовнішність, місцезнаходження, список спільних інтересів та планів на майбутнє. Звучить дико, якщо врахувати, що це цілковита фантазія, але повірте: коли ви зустрінете таку людину, ви одразу її впізнаєте.

Здоров'я

Жіноче здоров'я, фото: pixabay.com
Жіноче здоров'я, фото: pixabay.com

Один із центральних та найважливіших секторів. Сюди помістіть фото, де ви відчуваєте щастя, спокій, добре почуваєтеся. Розмістіть там також картинки, пов’язані зі здоров’ям, красою, спортом: правильне харчування, красиве спортивне тіло, шикарне волосся та доглянути шкіра, білосніжна посмішка. Підпишіть: "Я схудла/схуд на … кг", "Я бігаю вранці", "Я правильно харчуюся".

Діти, захоплення, творчість

Фото з відкритих джерел\творчість
Фото з відкритих джерел\творчість

Мрієте про поповнення у родині? Хочете, аби хтось вилікувався від хвороби, а ваше захоплення нарешті почало вас тішити та подобатися іншим людям? Акцентуйте на цьому увагу і помістіть в цей сектор кадр, котрий відображає не тільки ваш задум, а й весь спектр емоцій, котрі ви відчуваєте під час його здійснення. Наприклад, "Я вмію танцювати (писати, малювати", "Моя донька здорова" і тому подібне.

Навчання, знання, кар'єра

Навчання у школі, фото: кадр з відео
Навчання у школі, фото: кадр з відео

Мрієте вивчити англійську чи іншу іноземну – вперед, розмістіть на Карті фото мовних курсів, так і не наважилися здати на водійські права – фото автошколи та себе за кермом, не полишає думка про те, що колись закинули уроки гри на фортепіано – саме час довести діло до кінця. Фото книг, дипломів, сертифікатів розмістіть тут. Розмістіть у даному секторі мрії, пов’язані з бізнесом та роботою. Якщо вже маєте бізнес – логічно мріяти про його процвітання та розвиток, збільшення прибутків, клієнтів, нових партнерів, впізнаваність (все залежить від виду діяльності).

Вцілому, назви та наповнення секторів можуть бути різними. Головне, аби їх було 9. Ситуативно можна змінювати їх, якщо ваші цілі якісь особливі і не пов'язані із жодним пунктом у переліку. Але пам'ятайте: на карту бажань сподівайся, а сам не пасуй і тоді усе у житті складеться найкращим чином.

Нагадаємо, Полякова зробила приємно незнайомцям перед Новим Роком.

Як повідомляв Знай.ua, опубліковано прогноз погоди на Новий рік.

Також Знай.ua писав, що з'явився список дієвих молитв.