Перша українська "Холостячка" Ксенія Мішина зробила свій вибір і після фіналу вже живе зі своїм обранцем Олександром Еллертом. І сценарист після фіналу ділиться не тільки фотографіями з коханою, але і рекламує алкоголь.

Так, новий пост начебто про затишне свято "Новий рік" і ненароком додав туди рекламу відомої марки горілки. І це при тому, що кілька днів тому на пост-шоу він розповідав, що почав переймати звички Ксенії і пробувати нове для себе – медитацію, відмова від м'яса і алкоголю.

Мішина розповіла, що Саша при ній не курить, а запах алкоголю вона і зовсім не сприймає як норму. Ксенія не раз на шоу підкреслювала, що це для неї категоричний момент.

"Напевно, це залишиться загадкою людства, але завжди не вистачало горошку! Завжди за ним потрібно було йти! І це було найскладнішим в році, що минає, вийти з теплого будинку... по сльоті або морозу... і йти за ним, королем новорічного столу... щоб похід був приємніше, пропоную відразу закупиться інгредієнтами для гарячих коктейлів на вечір", - написав Саша і додав рецепт коктейлю.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Українці неоднозначно відреагували на цей пост. Багато відзначили, що Ксенія не любить алкоголю і буде лаяти. Інші помітили, що мабуть експеримент з обмеженнями закінчено і запропонували йому кидати пити. А деякі і зовсім відзначили, що на тлі Еллерта відчувають себе не такими і поганими.

" а Саша в своєму репертуарі))", " А типу перепощу, може ніхто не помітить?)", "Алкашку рекламити це гірше ніж казино👎"," пити кидай", "Братан, спасибі тобі за те, що коли я бачу тебе, то Я розумію, що не такий я вже ще й у**іщний", " Ксенія : Я схожа на жарт?🗿 ", "Саша Ти вогонь🔥"," Компот з льоху🔥", " Ксюша лаяти буде😂 😂"," зараз Ксюша така - не зрозумів🤖 😂", " я без спиртного з 2012 року і нормально, воообще ці напої і коктейлі не розумію.Навіщо?І у вас Олександр і гумор і фантазія, навіщо вам ці допінги?", "А Ксюша не любить запах алкоголю", " Саня змішай горілку з пивом ахаза краще всяких олів'є і т.", "експеримент над собою" буде тимчасово припинений", "Хтось говорив що не пьёт",-пишуть коментатори.

Нагадаємо, відкинутого Холостячкою Мішиною відвідало осяяння після проекту.

Як повідомляв Знай.uа, зірка "Холостячки" святкує особливу дату.

Також Знай.uа писав, що наречений "Холостячки" Еллерт розповів, як розважається з Мішиною вдома.