У середу, 30 грудня, 66 військовий мобільний госпіталь відзначає річницю створення . Про це нагадує пресслужба Операції об'єднаних сил у Фейсбуці.

Пресцентр ООС у соцмережі виклав відповідне відео з підписом: "Вітаємо 66 ВМГ з днем створення!!!". Командир 66 ВМГ Василь Чудик розповів історію госпіталю.

"У 2015 році госпіталь виїхав для медичного забезпечення у зону конфлікту. З 2007 року госпіталь дислокувався у Львові в військово-медичному клінічному центрі західного регіону. І до 2015 року ми виконували завдання по повенях, техногенних катастрофах. З 10 лютого 2015 року ми знаходимося у місті Покровськ і надаємо медичну кваліфіковану, з елементами спеціалізованої, допомогу пораненим та хворим нашим військовослужбовцям.", - розповів він. Василь Чудик

Командир 66 ВМГ Василь Чудик, facebook.com/pressjfo.news/
Командир 66 ВМГ Василь Чудик, facebook.com/pressjfo.news/

66 ВМГ, facebook.com/pressjfo.news/
66 ВМГ, facebook.com/pressjfo.news/

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники
Показати ще

Василь Чудик додав, що за цей період проліковано понад 48 тисяч військовослужбовців, а також близько 8 тисяч цивільного населення.

Начальник хірургічного відділення Михайло Бойко розповів, що відділення розраховане на надання допомоги 50 хворим хірургічного профілю. "Ми готові виконувати свої функції у будь-який час доби, за будь-яких погодних умов", - додав він.

Своєю чергою ТВО командира санітарного взводу Євген Новіков повідомив, що госпіталь має окремі машини, які возять хворих на коронавірус, а також ті, що здійснюють евакуацію хворих та поранених.

66 ВМГ, facebook.com/pressjfo.news/
66 ВМГ, facebook.com/pressjfo.news/

66 ВМГ, facebook.com/pressjfo.news/
66 ВМГ, facebook.com/pressjfo.news/

Нагадаємо, безстрашний воїн ЗСУ отримав "бойове хрещення" просто на День Незалежності: "Ціла батарея артилерії...". Він вважає, що це справа для справжніх чоловіків.

Як повідомляв портал "Знай.ua", після Нового року хліб для українців стане "золотим": скільки коштуватиме буханець. Хліб в Україні подорожчає на початку 2021 року

Також "Знай.ua" писав, крилаті піхотинці ЗСУ підкорили небо: в ООС показали дивовижні кадри. Воїни-десантники продовжили виконувати планову програму стрибків з парашутом