Українська телеведуча, яку українці знають, люблять і пам'ятають за кулінарним шоу "Картата Потата" Даша Малахова відверто розповіла про тяжку втрату.

Справа в тому, що її мама перед тим, як у неї зупинилося серце, відчувала гострий біль. Це додавало переживань і страждань самій Даші. Про це стало відомо завдяки публікації Даші Малахової в мережі Facebook.

Даша Малахова, фото: promum.com.ua
Даша Малахова, фото: promum.com.ua

"У цей святковий сезон, саме час подумати про пекельний біль, в якому знаходяться діти і дорослі просто зараз. Сподіваюся ви ніколи не бачили, як ніхто з ваших близьких і друзів не лежали у жахливому болі і судомах. Мені не пощастило, я бачила. Моя мама сильно мучилася на етапі, коли йшла від нас.

Нещодавно у мене від втоми стали траплятися звичайні, не сильні судоми. Тільки в нозі і потім в руці. Це було так боляче, що я завмирала і просто просила Бога, в якого я зазвичай не вірю, щоб відпустило. Біль породжує напругу, яка породжує знову біль.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Для мене немає нічого страшнішого, коли хтось мучиться від болю або в судомах. Немає нічого гіршого, ніж розуміння, що можна було допомогти, але не допомогли. І ще невігластво у мене теж викликає судоми.

Прийняття закону Про медичне використання потенціалу конопель допоможе десяткам тисяч людей в Україні переживати епілепсію, лікування раку і багато інших хвороб без болю і напруги.

Сьогодні Україна знаходиться в кам'яному столітті і з часів СРСР прирівнює коноплю до героїну. Це маячня. Я прошу вас підтримати. Опублікуйте посилання нижче і Ваша думка", - пише Даша Малахова.

Публікація Даші Малахової, скріншот: Facebook
Публікація Даші Малахової, скріншот: Facebook

Варто також нагадати нашим читачам, що нещодавно Даша Малахова поділилася з підписниками своїм досвідом у справі шлюборозлучного процесу. Як відомо, зірка телебачення вже кілька разів зустрічалася з цим на своєму життєвому шляху, і за її словами, до цього необхідно бути готовою.

Раніше повідомляли, Даша Малахова розлютилася, вперше побачивши "Танці з зірками": "Як не включу - пеніс".

Як повідомляв Знай.uа, Даша Малахова дала поради українцям, як пережити карантин і кризу.

Знай.uа писав, Даша Малахова з "Картата Потата" поділилася золотим рецептом розлучення: "Не будь безпорадною - збирай на адвоката".