Відомий український педіатр, а також авторитетний порадник і просвітитель відразу декількох країн в питаннях стосовно коронавірусної інфекції covid-19 Євген Комаровський поділився думками про те, як потрібно зустрічати Новий 2021 рік.

Так, Євген Комаровський разом з психологом Надією Железняк розмовляли про підсумки 2020 року і спробували з'ясувати, чому сімейні традиції так важливі для дітей і дорослих.

Про це стало відомо завдяки новому відео, яке опублікував Євген Комароський в мережі YouTube.

Євген Комаровський, фото Instagram
Євген Комаровський, фото Instagram

Зокрема, Комаровський розповів про традиції своєї родини, про те, як раніше прикрашали ялинку. Особливо цікаво, коли доктор розповів про свої досягнення за 2020 рік. Також доктор спробував з'ясувати, в чому зараз роль батьків, і чому дітям не вистачає дорослих.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

В один момент Надія Железняк запитала про те, що, на думку доктора Комаровського, необхідно передати дітям.

"Розумієте, яка ситуація, мені чомусь здається, що найголовніше, що потрібно передати - це відповіді на питання, що таке "добре" і що таке "погано". Якщо для дітей мама і тато авторитет, якщо вони приймають правила гри, то значить, що традиції тата і мами продовжуватимуться...", - відповів Євген Комаровський.

Пропонуємо нашим читачам переглянути повністю велику передноворічну розмову доктора Комаровського та психолога Надії Железняк:

Раніше повідомляли, Комаровський роздробив міфи про нову мутацію коронавірусу.

Як повідомляв Знай.uа, Комаровський турбується про дітей на новорічні свята: прості поради вбережуть дітей від отруєння.

Знай.uа писав, доктор Комаровський пояснив батькам, коли не можна гуляти з дітьми на вулиці.