Ентоні Хопкінс звернувся до шанувальників та розповів про 45 років тверезості.

Зірка культового трилера 90-х "Мовчання ягнят" Ентоні Хопкінс
записав новорічне звернення до фанатів і виклав його в Twitter.

У ролику 82-річний "Ганнібал Лектер" розповів, що відзначив 45 років тверезості та закликав людей в році, що настає, зберігати позитивний настрій.

За словами Хопкінса, до того як він зав'язав з алкоголем, він "рухався до катастрофи", напивався до смерті і зміг зупинитися лише тоді, коли "продзвенів тривожний дзвінок" і перед ним постав вибір - жити чи вмерти.

"І я вирішив:"Я хочу жити". І раптово прийшло полегшення, і моє життя стало приголомшливим", - поділився Хопкінс.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

"Сьогодні те саме завтра, про яке ви так переживали вчора. Ви, молоді люди, не здавайтеся, просто тримайтеся. Продовжуйте боротися, будьте сміливими, і могутні сили прийдуть вам на допомогу. Це те, що підтримувало мене все моє життя. З новим роком!", - сказав у своєму зверненні до фанатів Ентоні Хопкінс.

Актор висловив сподівання, що 2021-й може бути кращим роком, адже 2020 рік і був "важким, повним горя і печалі для багатьох, багатьох, багатьох людей".

Нагадаємо, Ентоні Хопкінс налякав глядачів на прем'єрі "Мовчання ягнят"

Як повідомляв портал Знай.ua, Ентоні Хопкінс здивував фанатів навіженим відео

Також Знай.ua писав, Кіану Рівз та Ентоні Гопкінс поступили, як спражні джентельмени